mob

JEDNOSTAVNOST JE U VAŠIM RUKAMA

U svijetu u kakvom živimo, vrijeme je postalo luksuz. Svjesna važnosti vremena, vodila se i eInventura sastavljajući aplikaciju za kontrolu i popis inventara.

Mobilna aplikacija eInventura omogućava Vam da u kratkom vremenskom periodu u sustav unesete važne podatke o Vašem inventaru (kantama za otpad).Testiranje aplikacije pokazalo je da je za unos jedne stavke potrebno manje od 30 sekundi, što je itekako koristan podatak za poslovanje svake tvrtke.

Mobilnu aplikaciju koriste zaposlenici komunalnog poduzeća, koji skeniranjem barkoda s kante ili ručnim unosom vrše inventuru. Aplikacija im omogućava unos podataka: o stanju, popunjenosti, lokaciji, ali i o vizualnom identitetu inventara.

Na taj način menadžment tvrtke putem Administrativne web aplikacije, s par klikova mišem iz naslonjača svog ureda i bez nepotrebnog izlazaka na teren i trošenja vremena, ima uvid u stanje i lokaciju inventara tvrtke, kao i u rad svojih zaposlenika.

eInventura mobilna aplikacije štedi Vaše vrijeme, olakšava svakodnevno poslovanje tvrtke, kao i godišnju inventuru. Aplikacija je pouzdana i jednostavna za korištenje, što je čini dostupnom i prihvatljivom svakoj tvrtki.Za korištenje aplikacijom nije potrebno napredno informatičko znanje. Bit aplikacije je da Vi u svakom trenutku znate gdje se Vaš inventar nalazi i u kakvom je stanju. Ta spoznaja uvelike štedi Vaše vrijeme i omogućava Vam učinkovitije poslovanje.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X